Pijn is een signaal!

Wat wil het je vertellen?

Doe de (gratis) zelfscan

Waarom heb je (chronische) pijn of langdurige klachten?

Vroeger heb je waarschijnlijk nare dingen meegemaakt (trauma's) waardoor je een soort gewoonte hebt ontwikkeld om enge gevoelens weg te stoppen. Als je een emotie niet goed verwerkt, wordt het in je onderbewuste opgeslagen.

Daardoor heb je een soort karakter (je persoonlijkheid) ontwikkeld waarbij je elke dag emoties onderdrukt, maar het niet laat merken of je bent je er niet bewust van dat dit gebeurd.

Er zijn simpelweg gewoon te veel negatieve gevoelens voor je mind (je gedachtepatronen) om mee om te gaan. Het is alsof er constant een emmer met emoties wordt gevuld, maar die wordt nooit leeggooit.

Je herkent het vast wel, dat streven naar perfectie, het inslikken van frustraties, altijd je best willen doen, conflicten vermijden en jezelf steeds op de laatste plek zetten. Dat zijn dingen die ervoor zorgen dat je die angst, boosheid, verdriet en frustratie diep van binnen verstopt in stressvolle situaties of als je met anderen omgaat. Het gebeurt gewoon, zonder dat je er echt bij stilstaat. Dit onderbewuste proces is een hoofdreden waarom 1 op de 3 Nederlandse langdurige (chronische) pijn ervaart.

tinnitus symptomen

Tegen welke uitdagingen liep Anne aan?

Onbegrip was waar Anne tegen aan liep, niemand begreep waar de klachten vandaan kwamen. Dit leidde tot een zoektocht waarbij ze uitkwam bij haar brein.

'De pijn nam al heel snel af. Het programma brengt me meer dan ik had durven hopen omdat de effecten in alle gebieden van je leven doorwerken. Bedankt!' - Anne

''Probeer niet om je beter

te voelen word beter

in het voelen.''

 

Onderdrukking zorgt voor onnodig energieverlies.

 

Pijn is een signaal dat komt uit je mind

Stel je voor dat jouw mind een beetje té gevoelig is geworden voor oude enge gedachten. Het blijft maar emoties maken die je eigenlijk verstopt. Daarom blijft het 'angstalarm' in je brein steeds afgaan.

Je Amygdala, dat is het stukje in je brein dat verantwoordelijk is voor emoties, roept "Gevaar!" Het geeft je een soort pijnsignaal, of het nu lichamelijk of emotioneel is. Het is eigenlijk een seintje dat je vastzit in oude manieren van denken.

Maar, hier komt het goede nieuws: je kunt je mind opnieuw trainen! Laat die oude emotionele gewoontes los en leer nieuwe denkpatronen die jij zelf kiest. Zo herprogrammeer je je brein en word je de versie van jezelf waar je altijd al van hebt gedroomd, zonder al die vervelende klachten. 

Tinnitus

Rens ontdekte dat je zelf je mind kon herprogrammeren om zelf je klachten op te lossen.

Dit programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om positieve veranderingen aan te brengen. Het heeft me geholpen mijn perspectief te veranderen en nieuwe manieren te ontdekken om met mijn pijn om te gaan.

''De CPC¬ģ¬†is een uitstekende cursus die ik iedereen ten zeerste aanbeveel. Het heeft een positieve impact gehad op mijn leven en ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen.¬†Dank je wel, Jan, voor deze geweldige cursus!" -¬†Rens

"Je denken kan je zelf veranderen."

 

Hoe komt het dat je huidige persoonlijkheid je klachten veroorzaakt?

 
 

De 3 principes

Stap 1:

Leren dat je niet bang hoeft te zijn voor je lichamelijke of emotionele klachten. Door lichamelijke en emotionele sensaties schiet je nu in angstmodus. Je bent bang dat er iets mis is met je en je brein is er continu op gefocust. Omdat je deze emotionele angst onbewust niet wil voelen, heb je er weerstand tegen. De angst voor deze angstige emoties resulteert in nog meer angst: een vicieuze cirkel.
 

Stap 2:

In een bedreigende situatie zet je lichaam je sympathische zenuwstelsel aan (je gaspedaal), waardoor je in een vecht-of-vluchtstand belandt. Je hartslag gaat omhoog en je produceert stresshormonen, zoals cortisol en adrenaline. Omdat je onbewust weerstand hebt tegen oude emoties, denkt je brein dat je in emotioneel gevaar bent. Het punt is dat je brein het verschil niet kent tussen fysiek gevaar (er staat een tijger om de hoek) en emotioneel gevaar. Door de weerstand tegen oude emoties op te heffen, kalmeer je je sympathische zenuwstelsel, en zal je lichaam weer in de ontspanningsmodus komen.
 

Stap 3:

Krijg grip op beperkende overtuigingen en word je bewust welke gedachtepatronen daaraan gekoppeld zijn. Leer herkennen waarom deze patronen je vasthouden in een vicieuze cirkel van angst en zie in waarom dit de uiteindelijke oorzaak is van je klachten. Zo train jij je brein en stop je de pijn. 

Ik begrijp wat je doormaakt!

Jarenlang had ik, Jan van Rosmalen, elke vorm van chronische pijn die je maar kunt bedenken. Ik werd meegesleurd in een wirwar van allerlei therapie√ęn en behandelingen. Van shockwave tot fysio physics, chiropractie, acupunctuur, osteopathie, manuele therapie, orthomanuele therapie, matrix therapie, neurofeedback, Ayurvedische behandelingen, tot aan yoga. Soms bracht het wat opluchting, maar helaas keerde de pijn vaak genadeloos snel terug. En niet zomaar terug, nee, vele malen erger.

Op een bepaald moment raakte ik zo diep in de put dat ik letterlijk instortte. Het resultaat? Een permanent scheve rug, waardoor ik niet meer normaal kon lopen. Maanden van ondraaglijke pijn en nachten die voelden als een ware hel volgden.

 

Een greep uit mijn klachten: rugpijn, herniaklachten, fibromyalgie, maagzweer, psychogene struggles, brain fog, migraine, voetpijn, ischias, een tintelende arm, een vernauwing van de keel, oorsuizen, kniepijn, een gevoelloze teen, en onverklaarbare pijn in mijn zij. Het voelde als een lichaam dat zijn eigen strijd voerde, en ik zat er middenin, zoekend naar een uitweg uit deze labyrint van pijn. Onbewust wist ik altijd dat er een andere oplossing moest zijn.

De oplossing voor je (pijn)klachten

Na 15 jaar research kan ik je vertellen dat pijn een programma is in je onderbewuste. Als je dat gaat begrijpen kan je het zelf oplossen. Ik heb samen met mijn team en diverse specialisten verschillende programma's ontwikkeld dat jou net als ik zal verlossen van je klachten. Het voordeel is dat ik al het voorwerk al heb gedaan en ik niets liever wil dan jouw lijdensweg te verkorten. Kies het programma dat bij jou past en wewillen niets liever dan jou ook helpen.

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass
tinnitus

Tini ontdekte dat bewustworden van haar eigen onderbewuste denken de sleutel was. 

De training heeft me op een unieke wijze van mijn chronische pijnklachten afgeholpen, waar ik heel dankbaar voor ben.Het programma, de modules en de bijbehorende video’s zijn waardevol en begrijpelijk. De coachingcalls met Jan waren bijzonder en gaven me een extra dimensie en inzicht.
Het belangrijkste wat ik geleerd heb is hoe ik mag omgaan met mijn emoties en dat ik zelf invloed heb en verantwoordelijk ben voor mijn pijnklachten.Ik weet nu dat ik mijn eigen realiteit cre√ęer en kan kiezen voor wie en wat ik wil zijn.
 
Ik zou graag een aanbeveling doen aan iedereen die met langdurige chronische klachten rondloopt…..als je de intentie hebt om aan jezelf te werken…… GO FOR IT je hebt niets te verliezen! Dank je Jan voor je fijne en integere coaching en de inzichten die ik mag meenemen op mij pad naar bewustwording en heling!' - Tini

"Bewustzijn is je kracht.

 

Waarom is dit de enige échte oplossing voor je klachten? 

 

1+2+3 = Blijvend in balans met de drie principes

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingredi√ęnten hebt. Zo¬†werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten.¬†

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige (chronische) klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze te leren wissen krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingredi√ęnten hebt.¬†

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass