Tinnitus of oorsuizen behandelen?

Misschien hoef je het alleen maar los te laten

Tinnitus oftewel oorsuizen waarom is het er toch?

Dat vervelende geluid, soms bromtonen of juist hoge schelle tonen, lijkt maar niet weg te gaan. Waarom blijft tinnitus steeds terugkomen? En hoe komt het dat wanneer je volledig afgeleid bent, het geluid plotseling heel even verdwijnt? Onthoud dat als je geen directe hoorschade hebt, er misschien wel een hele andere oorzaak is.

De aandacht die je aan tinnitus geeft, kan ervoor zorgen dat het soms erger of juist minder erg wordt. Net wanneer je het ervaart, lijkt er meer aandacht naartoe te gaan en wordt het zelfs erger. Een cyclus waar je niet uitkomt. Laten we, inderdaad, eens dieper kijken naar wat waarschijnlijk de echte bron is: "de Mind."

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
tinnitus symptomen

Tegen welke uitdagingen liep Anne aan?

Onbegrip was waar Anne tegen aan liep, niemand begreep waar de klachten vandaan kwamen. Dit leidde tot een zoektocht waarbij ze uitkwam bij haar brein.

'De pijn nam al heel snel af. Het programma brengt me meer dan ik had durven hopen omdat de effecten in alle gebieden van je leven doorwerken. Bedankt!' - Anne

''Probeer niet om je beter

te voelen word beter

in het voelen.''

 

Onderdrukking zorgt voor onnodig energieverlies.

 

Hoezo komt tinntius  uit de mind?

Los van het feit dat tinnitus een vervelende sensatie is, is het ook een overtuiging waar je in gelooft. Logisch, denk je. Ik constateer toch een vervelend geluid, dan heb ik tinnitus. Maar wie heeft je ooit verteld dat je tinnitus hebt? Uiteindelijk ben jijzelf daar in gaan geloven. En daar ligt een groot deel van het probleem. Alles wat je gelooft, wordt je realiteit. Op het moment dat je gelooft dat je verliefd bent, krijg je gekke sensaties in je buik die we vlinders noemen. Het tegenovergestelde is als jij boze gedachten hebt, krijg je boze sensaties.

Zou het misschien niet zo kunnen zijn dat, omdat je denkt dat je tinnitus hebt, je ook daadwerkelijk tinnitus ervaart? Laten we eens verder op onderzoek uitgaan en ontdekken waar deze gedachten dan vandaan komen. Welkom in de wereld die bewustzijn heet.

Tinnitus

Rens ontdekte dat je zelf je mind kon herprogrammeren om zelf je klachten op te lossen.

Dit programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om positieve veranderingen aan te brengen. Het heeft me geholpen mijn perspectief te veranderen en nieuwe manieren te ontdekken om met mijn pijn om te gaan.

''De CPC¬ģ¬†is een uitstekende cursus die ik iedereen ten zeerste aanbeveel. Het heeft een positieve impact gehad op mijn leven en ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen.¬†Dank je wel, Jan, voor deze geweldige cursus!" -¬†Rens

"Je denken kan je zelf veranderen."

 

Hoe komt het dat je huidige persoonlijkheid je klachten veroorzaakt?

 
 

De Invloed van je Bewustzijn op Tinnitus

"Tinnitus: Een Zelfgecre√ęerde Gedachte, Ontdek de Weg naar Zelfheling!

Tinnitus is een gedachte waarin je bent gaan geloven. De reden dat die gedachte er is, is omdat we veel dingen zijn gaan geloven over onszelf die niet waar zijn. We denken dat we schuldig zijn ergens aan dat we boos of gefrustreerd zijn. Dit zijn emoties die we in het verleden niet goed hebben verwerkt en onbewust hebben opgeslagen in ons onderbewuste - de databank van je mind.

Doordat we angsten, frustraties of schuld met ons meedragen, kan een negatief programma draaien in onze mind. Op het moment dat je gaat begrijpen dat onderdrukte emoties zorgen voor een negatief denkpatroon, ben je bewuster aan het worden van je eigen denken. Dit is de weg eruit. Op het moment dat je weet dat er onderdrukte emoties zijn, kun je ze loslaten, evenals beperkende overtuigingen. Zo kun je tinnitus vanuit een ander perspectief oplossen en ga je begrijpen dat je lichaam je alleen wilde vertellen dat er verkeerde programma’s draaien in je onderbewuste.

Wordt het niet tijd om hier bewust van te worden? We nodigen je graag uit in onze masterclass om hier meer over te leren."

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass
tinnitus

Tini ontdekte dat bewust worden van haar eigen onderbewuste denken de sleutel was. 

De training heeft me op een unieke wijze van mijn chronische pijnklachten afgeholpen, waar ik heel dankbaar voor ben.Het programma, de modules en de bijbehorende video’s zijn waardevol en begrijpelijk. De coachingcalls met Jan waren bijzonder en gaven me een extra dimensie en inzicht.
Het belangrijkste wat ik geleerd heb is hoe ik mag omgaan met mijn emoties en dat ik zelf invloed heb en verantwoordelijk ben voor mijn pijnklachten.Ik weet nu dat ik mijn eigen realiteit cre√ęer en kan kiezen voor wie en wat ik wil zijn.
 
Ik zou graag een aanbeveling doen aan iedereen die met langdurige chronische klachten rondloopt…..als je de intentie hebt om aan jezelf te werken…… GO FOR IT je hebt niets te verliezen! Dank je Jan voor je fijne en integere coaching en de inzichten die ik mag meenemen op mij pad naar bewustwording en heling!' - Tini Schippers

"Bewustzijn is je kracht.

 

Waarom is dit de enige échte oplossing voor je klachten? 

 

1+2+3 = Blijvend in balans met de drie principes

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingredi√ęnten hebt. Zo¬†werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten.¬†

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige (chronische) klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze te leren wissen krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingredi√ęnten hebt.¬†

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass