Fibromyalgie Symptomen

Wat willen ze je nu vertellen?

Fibromyalgie Symptomen

Wat is het echt?

Fibromyalgie voel je in het Lichaam

Heb je ooit spierpijn, gewrichtspijn of ochtendstijfheid ervaren die je dagelijkse bezigheden belemmeren? Het zou kunnen beginnen in de rug, nek of schouders, en zich geleidelijk uitbreiden naar andere delen van je lichaam. Deze zijn slechts enkele van de symptomen die mensen met fibromyalgie vaak tegenkomen.

Naast deze symptomen kunnen er slaapproblemen, temperatuurgevoeligheid, concentratieproblemen en andere ongemakken optreden, waardoor het dagelijks leven wordt be√Įnvloed.

Laten we samen meer begrijpen van deze aandoening, een open uitnodiging om de complexiteit van fibromyalgie te verkennen en manieren te vinden om ermee om te gaan.

Laten we de klacht vanuit een ander perspectief bekijken: Het denken: ''Je mind."

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Fibromyalgie symptomen

Tegen welke uitdagingen liep Anne aan?

Onbegrip was waar Anne tegen aan liep, niemand begreep waar de klachten vandaan kwamen. Dit leidde tot een zoektocht waarbij ze uitkwam bij haar brein.

'De pijn nam al heel snel af. Het programma brengt me meer dan ik had durven hopen omdat de effecten in alle gebieden van je leven doorwerken. Bedankt!' - Anne

''Probeer niet om je beter

te voelen word beter

in het voelen.''

 

Onderdrukking zorgt voor onnodig energieverlies.

 

Komen Fibromyalgie symptomen uit de mind?

Je innerlijke wereld, je mind, fungeert als een centrale regisseur die alle processen in je lichaam aanstuurt. Maar wat als deze processen klachten veroorzaken, zoals bij fibromyalgie? Is het dan voldoende om specifieke oefeningen te doen die zich richten op de symptomen, of is het wijzer om de bron aan te pakken: je mind?

Je gedachten en emoties, de drijvende krachten van je mind, be√Įnvloeden diverse lichaamsprocessen. Wanneer je stress ervaart, ontstaan deze gevoelens vanuit je gedachten. Dit activeert de productie van stresshormonen zoals cortisol en adrenaline, waardoor je hele lichaam in een staat van alertheid komt. Deze stress kan leiden tot spanningen in het lichaam, waaronder ook de symptomen van fibromyalgie. Zou het niet logisch zijn om het probleem bij de kern aan te pakken om het definitief op te lossen? Maar hoe bereiken we dat?

Laten we ons werkelijk bewust worden van de oorzaken achter fibromyalgie. Wellicht kunnen we via deze bewustwording de invloed van gedachten en emoties op deze aandoening begrijpen en zo een pad vinden naar verlichting.

Ischias oefeningen

Rens ontdekte dat je zelf je mind kon herprogrammeren om fibromyalgie zelf op te lossen.

Dit programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om positieve veranderingen aan te brengen. Het heeft me geholpen mijn perspectief te veranderen en nieuwe manieren te ontdekken om met mijn pijn om te gaan.

"De CPC¬ģ¬†is een uitstekende cursus die ik iedereen ten zeerste aanbeveel. Het heeft een positieve impact gehad op mijn leven en ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen.¬†Dank je wel, Jan, voor deze geweldige cursus!" - Rens

Klacht: Fibromyalgie

"Je denken kan je zelf veranderen."

 

Hoe komt het dat je huidige persoonlijkheid je klachten veroorzaakt?

 
 

De Invloed van Bewustzijn op Fibromyalgie

Het herkennen van de kracht van je mind in het veroorzaken van klachten is de allereerste stap. Hiermee pak je de essentie aan. Waarom denk je zoals je doet? Welke invloed hebben onderdrukte emoties hierop? Stap binnen in de complexe wereld van je mind, waar processen worden aangestuurd zonder dat je altijd de controleknoppen kent. Door je meer bewust te worden van je onderbewuste denkpatronen, krijg je inzicht in je gedachten en handelingen. Deze verschuiving van bewustzijn brengt je van een vernauwd perspectief naar een verbreding van bewustzijn, waarbij je erkent dat oude programma's de spanningen en klachten veroorzaken, niet het lichaam zelf.

Nu je dit leest, zou het niet mogelijk zijn dat de klachten van fibromyalgie iets te maken hebben met je onderbewuste denkpatronen? Is het niet tijd om je daar bewust van te worden? Ik nodig je uit om samen de eerste stappen te zetten richting bewustwording. Laten we samen kijken, verkennen en begrijpen hoe deze onbewuste processen mogelijk invloed uitoefenen op fibromyalgie.

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass
Ischias oefeningen

Tini ontdekte de kracht van haar bewustzijn.

De training heeft me op een unieke wijze van mijn chronische pijnklachten afgeholpen, waar ik heel dankbaar voor ben.Het programma, de modules en de bijbehorende video’s zijn waardevol en begrijpelijk. De coachingcalls met Jan waren bijzonder en gaven me een extra dimensie en inzicht.
Het belangrijkste wat ik geleerd heb is hoe ik mag omgaan met mijn emoties en dat ik zelf invloed heb en verantwoordelijk ben voor mijn pijnklachten.Ik weet nu dat ik mijn eigen realiteit cre√ęer en kan kiezen voor wie en wat ik wil zijn.
 
Ik zou graag een aanbeveling doen aan iedereen die met langdurige chronische klachten rondloopt…..als je de intentie hebt om aan jezelf te werken……
GO FOR IT je hebt niets te verliezen! Dank je Jan voor je fijne en integere coaching en de inzichten die ik mag meenemen op mij pad naar bewustwording en heling!' - Tini Schippers
 
Klacht: Fibromyalgie

"Bewustzijn is je kracht.

 

Waarom is dit de enige échte oplossing voor je klachten? 

 

1+2+3 = Blijvend in balans met de drie principes

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingredi√ęnten hebt. Zo¬†werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten.¬†

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige (chronische) klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze te leren wissen krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingredi√ęnten hebt.¬†

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass