CPC¬ģ in de media

Bewuster bekeken, beter begrepen
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

CPC¬ģ¬†Live event

Tijdens het CPC¬ģ Live event in 2023 gaven¬†we meer uitleg over wie we zijn en wat we doen. En wat¬†de impact is van onderdrukte emoties en beperkende overtuigingen als oplossing voor jouw langdurige klachten

Of je nu een professional bent op zoek naar een effectievere benaderingen in het oplossen van langdurige (pijn)klachten? Of een individu die graag van zijn of haar langdurige emotionele, mentale en/of lichamelijke klachten af wilt komen? Bekijk dan deze compilatie van het live event voor meer context en informatie. 


OERsterk Podcast

 

Chronische pijn is meer dan alleen fysiek ongemak; het heeft ook invloed op emotioneel en mentaal welzijn. CPC Company benadrukt het belang van een ge√Įntegreerde aanpak, waarbij bewustzijnsontwikkeling, cognitieve gedragstherapie en zelfleiderschap hand in hand gaan. Luisteraars krijgen waardevolle inzichten en praktische tips aangereikt om de regie over hun leven terug te nemen en de impact van chronische pijn te verminderen.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
brain balance chonische pijn

Brain Balance 

Herinneringen aan een geweldige dag bij de lancering van Your Brain Balance, nu omgedoopt tot Het Brain Balance Instituut van Charlotte Labee! Het is fantastisch om te zien dat ze niet alleen de kracht van het brein erkennen, maar ook het belang van bewustzijn en de invloed ervan op ons lichaam en mind. 

cpc company jan dino

Jandino Asporaat

Geweldig nieuws! We zijn in gesprek met Jandino voor een fantastisch schoolpreventieprogramma.

Samen cre√ęren we een boeiend¬†bewustwordingsprogramma voor leerlingen.

holistik chronische pijn cpc company

De meiden van Holistik

In de beginfase van onze reis kregen we de unieke kans om te schrijven voor het grootste holistische online platform: Holistik.nl. Met de inspirerende dames van Holistik delen we nu de kracht van de mind en bewustzijn, en hoe deze samen met hen de sleutel vormen om chronische langdurige klachten te overwinnen. 


Je goed voelen podcast

  

Er is meer dan het lichaam, dat is de conclusie van Dr. Eduard Ari√ęns, een arts met een indrukwekkende carri√®re als arts spoedeisende hulp en tropenarts. Gedurende zijn lange loopbaan heeft Eduard talloze pati√ęnten behandeld en is hij tot de ontdekking gekomen dat de huidige wetenschappelijke benadering van veel langdurige klachten beperkt is. Hij heeft waargenomen dat deze klachten vaak verbonden zijn met interne processen die verband houden met onze denkgeest.¬† Kijk je mee naar dit boeiende gesprek?

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Bekijk meer op ons YouTube kanaal


Klik hier om naar het YouTube kanaal toe te gaan.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Bekijk ook onze socials 

Ontvang via verschillende kanalen tips en kennis om meer verlichting te ervaren en dichterbij jezelf te komen.