Ischias oefeningen 

Waarom werken ze niet?

We leggen je het graag uit.

Ischias oefeningen

Waarom werken ze niet?

Ischias pijn voel je in het Lichaam

Ischias vertoont diverse symptomen, zoals scherpe pijn in het been, een prikkend of stekend gevoel in de bil en verschillende andere uitingsvormen van zenuwgerelateerde klachten in het beengebied. Hoewel de lichamelijke ervaring duidt op Ischias, is het mogelijk dat de Ischiaszenuw niet altijd de directe oorzaak is van deze klachten.

De verschuiving van pijn of het plotseling opkomen ervan kan verwarrend zijn. De reden hiervoor is vaak gerelateerd aan de complexiteit van het zenuwstelsel. De pijn kan voortkomen uit irritatie van andere zenuwen in de buurt van de Ischiaszenuw, wat de vari√ęrende symptomen verklaart. Maar dan rijst de vraag hoe komt het dat die zenuwen irritatie veroorzaken? Laten we de klacht vanuit een ander perspectief bekijken: Het denken: ''Je mind."

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Ischias oefeningen

Tegen welke uitdagingen liep Anne aan?

Onbegrip was waar Anne tegen aan liep, niemand begreep waar de klachten vandaan kwamen. Dit leidde tot een zoektocht waarbij ze uitkwam bij haar brein.

'De pijn nam al heel snel af. Het programma brengt me meer dan ik had durven hopen omdat de effecten in alle gebieden van je leven doorwerken. Bedankt!' - Anne

''Probeer niet om je beter

te voelen word beter

in het voelen.''

 

Onderdrukking zorgt voor onnodig energieverlies.

 

Komen Ischias symptomen uit de mind?

Je mind is je grootste chemische fabriek die ervoor zorgt dat alle processen in je lichaam soepel verlopen. Maar wat als die processen klachten veroorzaken, zoals ischias? Moet je dan specifieke ischias oefeningen doen omdat de klacht zich daar manifesteert? Is het niet veel verstandiger om het bij de oorsprong aan te pakken: het aansturende orgaan van dit alles, je mind?

Je gedachten & emoties zijn wat we je mind noemen deze stuurt allerlei processen aan. Op het moment dat jij stress ervaart, komt dat voort uit een bepaalde manier van denken. Cortisol en adrenaline worden geproduceerd, en je hele lichaam komt in een vecht- of vluchtstand. Je voelt de stress. Dit resulteert in spanningen in het lichaam waaronder je ischiaszenuw. Zouden we niet het probleem bij de oorsprong moeten aanpakken om het probleem eens en voor altijd op te lossen? Maar hoe bereiken we dat dan? Laten we eens echt bewust worden van de oorzaak!

Ischias oefeningen

Rens ontdekte dat je zelf je mind kon herprogrammeren zo zelf pijn kan verminderen.

Dit programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om positieve veranderingen aan te brengen. Het heeft me geholpen mijn perspectief te veranderen en nieuwe manieren te ontdekken om met mijn pijn om te gaan.

''De CPC¬ģ¬†is een uitstekende cursus die ik iedereen ten zeerste aanbeveel. Het heeft een positieve impact gehad op mijn leven en ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen.¬†Dank je wel, Jan, voor deze geweldige cursus!" -¬†Rens

"Je denken kan je zelf veranderen."

 

Hoe komt het dat je huidige persoonlijkheid je klachten veroorzaakt?

 
 

Ischias kan je zelf oplossen met jouw bewustzijn

Herkennen van het feit dat je mind de kracht heeft om klachten te veroorzaken, is de eerste stap. Hopelijk zie je nu dat je daarmee de kern aanpakt. Waarom denk je zoals je denkt? Welke rol spelen onderdrukte emoties hierbij? Welkom in de wereld van je mind, waar allerlei processen worden aangestuurd zonder dat je weet waar de knoppen zitten. Als je bewuster wordt van jouw onderbewuste denkprocessen ga je beter begrijpen waarom je denkt zoals je denkt, en zal je begrijpen waarom je handelt zoals je handelt. Zo ga van bewustzijnsvernauwing naar bewustzijnsveruiming en ga je erkennen dat het de oude programma's zijn die de spanningen en klachten veroorzaken en niet het lichaam zelf. 

Nu je dit leest zou het misschien niet mogelijk zijn dat de ischias klacht iets met je het onderbewuste denkprocessen te maken heeft? En wordt het niet eens tijd om daar bewust van te worden? Ik neem je graag mee bewustwoordingsstap kijk je mee?

Benieuwd of wij jou kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

Doe de gratis zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass
Ischias oefeningen

Hoe Monique ontdekte dat angst emoties de oorzaak van haar klachten waren

Monique voelde diep van binnen dat ze veel angst had. Nadat ze ging begrijpen dat haar onderbewuste mind voor haar angst zorgde, wist ze eindelijk wat de échte oorzaak was van haar klachten.

'Het CPC¬ģ-programma heeft me geleerd hoe ik de angst kan omzeilen, het haalde de focus van de pijn af. Een echte eye-opener!' - Monique

"Bewustzijn is je kracht.

 

Waarom is dit de enige échte oplossing voor je klachten? 

 

1+2+3 = Blijvend in balans met de drie principes

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingredi√ęnten hebt. Zo¬†werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten.¬†

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige (chronische) klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze te leren wissen krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingredi√ęnten hebt.¬†

Benieuwd of wij jou kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

Doe de gratis zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass