Re-integreren

Met behulp van onze programma's 

Dit is wat wij jou kunnen bieden

Wij bieden vanuit de CPC¬ģ Company een effectieve en specifieke aanpak aan om langdurige (chronische) en terugkerende (pijn)klachten op te lossen.¬†

  • Een theoretische onderbouwde medisch ondersteunde methode dat werkend is¬†
  • Persoonlijke begeleiding en aanpak
  • Keuze uit verschillende mogelijkheden om te re-integreren¬†met behulp van ons programma

Ons doel is dat jij zo weer dichterbij jezelf kom te staan zonder klachten en weer plezier terugkrijgt in het werkende leven.

Ontdek de mogelijkheden bij ons.

Je hebt de mogelijkheid om te re-integreren met behulp van onze coaching programma's. Maak hieronder jouw keuze om meer informatie te ontvangen.

Onze coaches & partner Clear Minds nemen dan graag vrijblijvend contact met je op om je te voorzien van alle informatie en mogelijkheden.

Individueel


Je wilt re-integreren met behulp van onze programma's en regelt dit het liefste zelf? Laat je gegevens achter en we nemen dan z.s.m. contact met je op.

Werkgever
 

Je wilt re-integreren met behulp van onze programma's? En je wilt dit traject via jouw werkgever laten lopen? Laat je gegevens dan achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

UWV
 

Je wilt re-integreren via het UWV? Dat kan! Wij hebben een samenwerking met Clear Minds die dat mogelijk maakt.

Bekijk het hier

Onze aanpak

Onze aanpak onderscheidt zich door drie onmiskenbare principes:

1. Diepgaande Emotionele Verwerking: Wij gaan verder dan oppervlakkige emotiebeheersing. Onze methode richt zich op het loslaten van onderbewuste, onderdrukte emoties. Dit stelt je in staat om de kern van je klachten aan te pakken en een blijvende transformatie te realiseren.

2. Herprogrammering van de Mind: We geloven sterk in de buitengewone kracht van de Mind. Daarom leren we je hoe jij zelf je onderbewuste overtuigingen kunt herprogrammeren en zo negatieve overtuigingen kan vervangen door positieve waardoor jij in een hogere energie zal komen.

3. Bewust Leiderschap: We begeleiden je naar een staat van bewustzijn waarin je het liefdevolle, gelukkige energieveld kunt zijn dat je wenst te zijn. We helpen je actief om je te leren de bewuste bestuurder te worden van je realiteit.

Door deze unieke benaderingen te combineren met inzichten uit de hedendaagse, kwantum- en metafysische wetenschappen, bieden we een krachtige aanpak die jou helpt om emotionele, mentale en/of lichamelijke klachten te overwinnen, en de gelukkige liefdevolle versie te zijn die je in de basis al bent. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid voor jou om te re-integreren met behulp van onze programma's? Maak dan een keuze uit een van de bovenstaande opties.

Heb je een specifieke vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundigen staan voor je klaar.

Neem contact met ons op