Re-integratie begeleidingstraject

Via het UWV

Schrijf je in voor de gratis masterclass

Samenwerking met Clear Minds


Onze samenwerking met Clear Minds zorgt ervoor dat onze programma's ook indirect vergoedt worden via het UWV. Zij dragen bij aan onze missie om het voor iedereen toegankelijk te maken om van jouw langdurige klachten af te komen.

Clear Minds helpt mensen terug te keren in de maatschappij na langdurig verzuim en zorgt voor een duurzame verlaging van psychisch verzuim bij organisaties. Dit doen zij door psychisch verzuim in organisaties duurzaam te reduceren, en mensen die zijn uitgevallen weer aan de slag te helpen.

Wil je re-integreren via het UWV met behulp van onze programma's? Vul dan onderstaande formulier in zodat Clear Minds vrijblijvend contact met je kan opnemen. Tijdens het programma zul je ook via Clear Minds samenwerken met een coach die je tijdens het proces begeleiding biedt, wat een integraal onderdeel is van het herstelproces.

Wil je hier meer informatie over horen?

Meld je dan aan voor de Live Masterclass met Jan van Rosmalen (CPC® Company) en Jan Roovers (Clear Minds). Zij gaan je hier meer over vertellen. Je hebt de mogelijkheid om live al jouw vragen te stellen. 

Datum: Dinsdag 2 mei om 19:00

Dit zijn de 4 stappen.

Dit zijn de tappen die je zet om te re-integreren via het UWV met behulp van ons programma en begeleiding van Clear Minds. Dit proces duurt 3 tot 4 weken van invullen gegevens tot besluit UWV om direct te kunnen starten.

Vul het formulier in


Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier. Dit zorgt ervoor dat Clear Minds je eventueel kan helpen bij het indienen van een aanvraag. 

Contact met Clear Minds

 

Je wordt vrijblijvend gebeld door Clear Minds om met jou de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. 

Jij neemt contact op met UWV

 

Je neemt zelf contact op met het UWV indien je wilt re-integreren. Clear Minds kan je dan helpen met het indienen van deze aanvraag.

UWV gaat akkoord

 

Er wordt een budget ter beschikking gesteld zodat jij kan re-integreren via het UWV met behulp van ons programma en begeleiding van Clear Minds.

Wil je re-integreren via het UWV met behulp van onze programma's?

Vul dan het volgende formulier in zodat Clear Minds zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je kan opnemen om met jou de mogelijkheden te bekijken.

*Let op: Clear Minds neemt geen contact op met het UWV. Deze gegevens zijn er alleen om jou eventueel te helpen met het indienen van een aanvraag.