Long covid klachten

Symptomen en behandeling 

Long Covid 
klachten

Symptomen en behandeling

Long Covid & Emoties

Long Covid, ook bekend als het Post-Covid-19 Syndroom, verwijst naar langdurige symptomen die optreden na herstel van het coronavirus. Deze symptomen omvatten vaak lichamelijke uitputting, kortademigheid, spierpijn en andere fysieke klachten. Maar waarom ervaren mensen met Long Covid deze lichamelijke symptomen?

Onderdrukte emoties kunnen een cruciale rol spelen bij het ervaren van lichamelijke symptomen. Stress, angst en depressie kunnen diep verankerd zijn in onderliggende emoties die niet zijn verwerkt. Deze onderdrukte emoties kunnen de perceptie van pijn en vermoeidheid versterken, waardoor de symptomen van Long Covid intenser worden ervaren. Het is daarom belangrijk om niet alleen te werken aan het genezen van het lichaam, maar ook aan het bevorderen van een gezonde geestelijke gezondheid door emoties te erkennen, te uiten en te verwerken. Alleen dan kunnen we het herstelproces effectief ondersteunen en het welzijn bevorderen.

Long Covid behandeling

Tegen welke uitdagingen liep Anne aan?

Onbegrip was waar Anne tegen aan liep, niemand begreep waar de klachten vandaan kwamen. Dit leidde tot een zoektocht waarbij ze uitkwam bij haar brein.

'De pijn nam al heel snel af. Het programma brengt me meer dan ik had durven hopen omdat de effecten in alle gebieden van je leven doorwerken. Bedankt!' - Anne

''Probeer niet om je beter

te voelen word beter

in het voelen.''

 

Onderdrukking zorgt voor onnodig energieverlies.

 

Je mind heeft het zwaar te verduren.

Misschien ben je wel de hele dag aan het piekeren, je druk aan het maken over van alles en nog wat. En dat heeft direct invloed op je lichaam. Om de uitdagingen van Long Covid om te zetten in een les, is het nodig dat je gaat begrijpen dat geconditioneerde denkpatronen vanuit negatieve emoties, zoals angst, spanningen cre√ęren in je lichaam. Wil je echt vooruitgang boeken, dan moeten we kijken naar wat de mind observeert en wie je in werkelijkheid echt bent. Ben je namelijk die gedachten of degene die ze aanschouwt? Wordt het niet eens tijd dat je je bewust wordt van alle oude negatieve denkpatronen? Tijd om bewuster te leren zijn.

Wanneer je deze geconditioneerde denkpatronen leert veranderen, opent zich een wereld van mogelijkheden. Je ervaart meer innerlijke rust, je lichaam kan zich herstellen en je kunt jezelf bevrijden van de constante druk van negatieve gedachten.

Door bewuster te worden van je gedachten en emoties, kun je een transformatie doormaken naar een leven dat meer in balans is en waarin je jezelf toestaat om de liefdevolle jij te zijn wie je in de basis bent.

Long Covid behandeling

Rens ontdekte dat je zelf je mind kon herprogrammeren om klachten zelf op te lossen.

Dit programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om positieve veranderingen aan te brengen. Het heeft me geholpen mijn perspectief te veranderen en nieuwe manieren te ontdekken om met mijn pijn om te gaan.

"De CPC¬ģ¬†is een uitstekende cursus die ik iedereen ten zeerste aanbeveel. Het heeft een positieve impact gehad op mijn leven en ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen.¬†Dank je wel, Jan, voor deze geweldige cursus!" - Rens

"Je denken kan je zelf veranderen."

 

Hoe komt het dat je huidige persoonlijkheid je klachten veroorzaakt?

 
 

Word jij je bewust van je verkeerd aangeleerde denkpatronen?

Door de jaren heen heb je allerlei ervaringen gehad die angstig of onprettig waren. Veel van deze emoties heb je weggedrukt naar je onderbewuste omdat je de sensaties die ermee gepaard gingen niet wilde voelen.

De Long Covid symptomen willen je laten zien dat je niet op een liefdevolle manier met jezelf en/of anderen omgaat. Op het moment dat je dit gaat inzien, kun  met je bewustzijn jezelf herprogrammeren en al die oude programmeringen en onderdrukte emoties een voor een loslaten. 

Als je dit gaat begrijpen, kun je zelf je symptomen van Long Covid en/of andere klachten overwinnen, want jij wordt weer de liefdevolle bestuurder van jezelf. Ben je benieuwd hoe? Wees welkom in de gratis masterclass, daar leggen we je graag verder uit.

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass
Long Covid behandeling

Tini ontdekte de kracht van haar bewustzijn.

De training heeft me op een unieke wijze van mijn chronische pijnklachten afgeholpen, waar ik heel dankbaar voor ben.Het programma, de modules en de bijbehorende video’s zijn waardevol en begrijpelijk. 
 
Het belangrijkste wat ik geleerd heb is hoe ik mag omgaan met mijn emoties en dat ik zelf invloed heb en verantwoordelijk ben voor mijn pijnklachten.Ik weet nu dat ik mijn eigen realiteit cre√ęer en kan kiezen voor wie en wat ik wil zijn.
 
Ik zou graag een aanbeveling doen aan iedereen die met langdurige chronische klachten rondloopt…..als je de intentie hebt om aan jezelf te werken……
GO FOR IT je hebt niets te verliezen! Dank je Jan voor je fijne en integere coaching en de inzichten die ik mag meenemen op mij pad naar bewustwording en heling!' - Tini Schippers

"Bewustzijn is je kracht.

 

Waarom is dit de enige échte oplossing voor je klachten? 

 

1+2+3 Blijvend herstel in 3 stappen

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingredi√ęnten hebt. Zo¬†werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten.¬†

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige (chronische) klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze te leren wissen krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingredi√ęnten hebt.¬†

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass