Burn-out of chronische stress klachten

Wat willen ze je nu vertellen?

Burn-out of chronische stress klachten

Wat wil het je vertellen?

Burn-out of chronische stress voel je in je lichaam

Burn-out wil je zeggen dat je bent opgebrand. Wat betekent dat je lichamelijk, emotioneel en mentaal bent uitgeput. Maar hoe komt het toch dat je allerlei lichamelijke klachten krijgt? Wat wil een burn-out of chronische stress je vertellen? Wordt het niet eens tijd dat je naar je lichaam gaat luisteren? Je lichaam geeft je signalen maar laten we eens kijken waar die lichamelijke signalen worden aangestuurd. De mind lees je mee?

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Brun out klachten

Tegen welke uitdagingen liep Anne aan?

Onbegrip was waar Anne tegen aan liep, niemand begreep waar de klachten vandaan kwamen. Dit leidde tot een zoektocht waarbij ze uitkwam bij haar brein.

'De pijn nam al heel snel af. Het programma brengt me meer dan ik had durven hopen omdat de effecten in alle gebieden van je leven doorwerken. Bedankt!' - Anne

''Probeer niet om je beter

te voelen word beter

in het voelen.''

 

Onderdrukking zorgt voor onnodig energieverlies.

 

Je mind is burned out niet je lichaam

Je mind heeft het zwaar te verduren. Je zit waarschijnlijk heel de dag in je hoofd, te piekeren, je druk te maken over van alles en nog wat. Dit heeft een direct effect op je lichaam. Om de burn-out om te zetten in een les is het nodig dat je gaat begrijpen dat geconditioneerde denkpatronen vanuit negatieve emoties, zoals angst, spanningen cre√ęren in je lichaam. Wil je het bij de oorsprong aanpakken dan moeten we kijken wat de mind observeert en wie je in werkelijkheid echt bent. Ben je namelijk die gedachten of diegene die ze aanschouwt? Wordt het niet eens tijd dat je je bewust wordt van alle oude negatieve denkpatronen? Tijd om bewuster te leren zijn.¬†¬†

Burn out klachten

Rens ontdekte dat je zelf je mind kon herprogrammeren om klachten zelf op te lossen.

Dit programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om positieve veranderingen aan te brengen. Het heeft me geholpen mijn perspectief te veranderen en nieuwe manieren te ontdekken om met mijn pijn om te gaan.

"De CPC¬ģ¬†is een uitstekende cursus die ik iedereen ten zeerste aanbeveel. Het heeft een positieve impact gehad op mijn leven en ik ben dankbaar voor de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen.¬†Dank je wel, Jan, voor deze geweldige cursus!" - Rens

"Je denken kan je zelf veranderen."

 

Hoe komt het dat je huidige persoonlijkheid je klachten veroorzaakt?

 
 

Word jij je bewust van je verkeerd aangeleerde denkpatronen?

Door de jaren heen heb je van alles meegemaakt wat je als angstig of onprettig hebt ervaren. Veel van deze emoties drukte je weg naar je onderbewuste omdat je de sensaties die erbij hoorde niet wilde voelen. Stress en Brun out klachten willen je laten zien dat je op een niet liefdevolle manier met anderen en of jezelf omgaat. Op het moment dat je dit gaat inzien kun je je mind met je bewustzijn herprogrammeren en al de oude programmeringen een voor een los laten. Dit is een proces wat je raadt het al bewustwording heet. Als je dit gaat begrijpen kun je zelf je burn-out en of andere klachten overwinnen, want jij wordt weer de bestuurder van de mind. Ben je benieuwd hoe? Wees welkom in de masterclass, daar leggen we je het graag verder uit. 

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass
Burn out klachten

Tini ontdekte de kracht van haar bewustzijn.

De training heeft me op een unieke wijze van mijn chronische pijnklachten afgeholpen, waar ik heel dankbaar voor ben.Het programma, de modules en de bijbehorende video’s zijn waardevol en begrijpelijk. De coachingcalls met Jan waren bijzonder en gaven me een extra dimensie en inzicht.
Het belangrijkste wat ik geleerd heb is hoe ik mag omgaan met mijn emoties en dat ik zelf invloed heb en verantwoordelijk ben voor mijn pijnklachten.Ik weet nu dat ik mijn eigen realiteit cre√ęer en kan kiezen voor wie en wat ik wil zijn.
 
Ik zou graag een aanbeveling doen aan iedereen die met langdurige chronische klachten rondloopt…..als je de intentie hebt om aan jezelf te werken……
GO FOR IT je hebt niets te verliezen! Dank je Jan voor je fijne en integere coaching en de inzichten die ik mag meenemen op mij pad naar bewustwording en heling!' - Tini Schippers

"Bewustzijn is je kracht.

 

Waarom is dit de enige échte oplossing voor je klachten? 

 

1+2+3 = Blijvend in balans met de drie principes

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingredi√ęnten hebt. Zo¬†werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten.¬†

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige (chronische) klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze te leren wissen krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingredi√ęnten hebt.¬†

Benieuwd of wij je kunnen helpen?

Doe de zelfscan of meld je aan voor de gratis masterclass.

De de (gratis) zelfscan
Schrijf je in voor de masterclass