Premium coaching

Neem controle terug over je lichaam en mind

De mind controleert het lichaam en niet andersom

Stel je eens voor:

Een leven waarin, te midden van je drukke schema, je droomleven werkelijkheid wordt doordat je jouw klachten overwint. Waar je de controle over je lichaam hebt, rust vindt in je gedachten en geniet van een gebalanceerd bestaan waar sport, werk en sociale activiteiten moeiteloos samenkomen dankzij jouw ontdekte emotionele en mentale balans.

Dit is geen illusie maar een haalbare realiteit. Geen eindeloze behandelingen meer, geen constante therapieën, want de kracht om dit alles te bereiken, zit al in jou.

Dit is de essentie van ons CPC® Premium 1-op-1 coaching programma: het besef van jouw denkkracht en hoe dit jouw leven kan transformeren. Lees verder om te ontdekken hoe dit programma jouw leven kan veranderen.

 

“Dit had ik veel eerder moeten doen, Jan weet meer dan je denkt.”

Karst van der wiel
Commercial Director Shipbuilding

"Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven."

- Albert Einstein -

Heb jij de controle over je mind?

Je mind is een krachtige tool:

Maar vaak kan het ook je valkuil zijn door beperkende overtuigingen die we met ons meedragen. Die innerlijke kritische stem, die voortkomt uit die negatieve onderbewuste patronen, is niet wie we werkelijk zijn, het is een product van ons ego.

Om uit dit patroon te stappen, is bewustwording cruciaal. Het begint met het herkennen van deze ego-patronen. Wanneer je ze eenmaal erkent, kun je afstand nemen en beginnen aan de reis van bewustzijn. Dit pad leidt van een mindset die vernauwd is door pijn en klachten, naar een bewuste beheersing van je gedachten en emoties, wat uiteindelijk kan resulteren in een leven vrij van deze belemmeringen.

Hoe word je bewuster? Het begint met zelfreflectie, het onderzoeken van je gedachten en overtuigingen. Dit kan door meditatie, journaling of simpelweg stil te staan bij je innerlijke dialoog. Door dit proces leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht in de mechanismen van je eigen geest. Het is een reis van leren, groeien en accepteren van jezelf zonder oordeel.

Pemium één op één Coaching met Jan
één van de wetten van het bewustzijn is:
 
''We zijn alleen onderhevig aan een negatieve gedachte of overtuiging als we
bewust zeggen dat deze op ons van toepassing is."
- David R hawkins -

Bewuster worden is de oplossing

Je klacht omzetten in kracht

Alles om ons heen bestaat uit energie, en negatieve overtuigingen vanuit onze gedachten wekken emoties op die we liever vermijden. Deze emotionele energie hoopt zich dagelijks op in ons onderbewustzijn, wat leidt tot spanning, klachten en stress. De sleutel om dit patroon te doorbreken ligt in bewustwording. Alleen door je hiervan bewust te worden, kun je leren hoe je deze negatieve overtuigingen herprogrammeert. Zo ontdek je de liefdevolle, krachtige persoon die je in essentie bent. 

In het premium traject begeleidt Jan je stap voor stap, waarbij hij je leert hoe je weer de controle krijgt. Dit gaat verder dan enkel het elimineren van klachten; het omvat ook het benutten van de wetten van bewustzijn in jouw voordeel. Het doel is dat jij de regisseur wordt van jouw eigen droomleven. Ben jij klaar voor een nieuw leven?

 

Het Premium Coaching traject


Even voorstellen:

Ik ben Jan: ondernemer, vader en bewustzijnsexpert. Ondanks mijn succesvolle restaurants ontdekte ik dat deze rollen niet volledig bij me pasten. Lichamelijke klachten, waaronder hernia, fibromyalgie en migraine, onderbraken mijn ondernemersreis.

Deze onderbreking heeft  mijn 15-jarige reis in de verkenning van het bewustzijn versneld. Door mijn eigen gezondheidsuitdagingen, leidde dit tot diepgaand begrip van het menselijk denk systeem. Nu deel ik deze kennis om jou te helpen dichter bij jezelf te komen om je volledige potentieel te benutten zonder onrust en klachten. Laat mij je begeleiden naar een liefdevol en succesvol leven. Dat doen we op de volgende manier.

 


Strategische sessies

Beleef jouw persoonlijke groei te midden van de rustgevende sfeer van Kasteel Maurick in Vught. Samen voeren we strategische sessies uit om jouw persoonlijke transformatie te ondersteunen.

Premium Coaching CPC Company
In de praktijk CPC Company

In de Praktijk

Ik nodig je ook uit voor persoonlijke één-op-één sessies in mijn praktijk, gelegen naast mijn huis met een prachtig uitzicht over de Empelse dijk. Hier, te midden van serene rust, help ik je ontdekken hoe je je ware zelf kunt vinden. Ik deel inzichten over hoe het ego je kan belemmeren en voorzie je van de tools om obstakels te overwinnen en het leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Ontdek samen met mij de kracht van je eigen mind als de meest invloedrijke tool die je ooit zult bezitten. Zodra je het bewustzijnsmechanisme begrijpt, ligt de sleutel tot een vervullend leven binnen handbereik.

Bewuste groet,

Jan van Rosmalen

Algemeen Directeur | CPC-Company

"Ik ben niet wat mij is overkomen,
Ik ben wat ik verkies te worden."
- Carl Jung  -

1+2+3 = Blijvend in balans met de drie principes

Een cake bakken lukt ook niet als je niet de juiste ingrediënten hebt. Zo werkt het ook met het overwinnen van langdurige klachten. 

1. Lichaam

Je lichaam is een barometer. Het geeft perfect aan wat er opgeslagen ligt in je onderbewuste. Langdurige klachten zijn een uiting hiervan. Door je bewust te worden van deze onderbewuste processen kan jij ze eindelijk los laten. En zullen je klachten verdwijnen.

2. Mind

Je persoonlijkheid is een verzameling van overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Veel overtuigingen zijn negatieve (stress) denkprogramma's die draaien in je onderbewuste brein. Door deze los te leren laten krijg je controle over de mind. 

3. Bewustzijn

De laatste stap is het herprogrammeren van de mind. Als je de wetten van bewustzijn begrijpt weet je dat jij de bestuurder bent van de mind. Zo ga je meer en meer leven vanuit liefde en dankbaarheid, en ligt de wereld aan je voeten.

In drie stappen succesvol klachtenvrij

Een cake bakken lukt ook niet als je de juiste ingrediënten hebt.

CPC methode

Pemium één op één Coaching met Jan

Ben je klaar voor een blijvend oplossing. Ik begeleid je persoonlijk een half jaar lang en laat je inzien dat jij helemaal zelf je klachten kan overwinnen. 

De kosten zijn: €4595,- voor het half jaar traject.

Jouw kracht is groter dan je klacht. Dat ga ik je laten inzien.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten. Boek hieronder je vrijblijvende kennismakings lunch.